Folosirea acestuisite implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cuatentie a termenilor si conditiilor de utilizare. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselorde pe acest magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori de produsul livrat din cauza inlocuirii ambalajului de catre producator. Va garantam insa ca diferentele nu afecteaza continutul produsului. Sunteti deacord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri.

Obligatiile dumneavoastra la inregistrare

In utilizarea acestui site dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate insectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea datelor personale

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform cerintelor Legiinr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cucaracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC BiomondoTrading SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator. ConformLegii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei deacces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri,promotii, promovari, sau oricare alt tip derelatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect,responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright

Intregul continut alsite-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web,scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea SC BiomondoTrading SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam sunt stabilite de SC Biomondo Trading SRL. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare 

 

Daca doriti sa returnati un produs din orice motiv, puteti sa o faceti in termen de 14 zile lucratoare de la livrare. Restituirea produselor se va face in ambalajul original, fara a fi deteriorate sau utilizate, pe adresa noastra. Produsele sigilate nu vor fi primite desigilate. Va rugam sa trimiteti coletul cu confirmare de primire. Veti primi contravaloarea marfii returnate in termen de 30 de zile lucratoare, in contul dumneavoastra bancar sau prin mandat postal.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.